Groot aanbod vakantiehuisjes
Hoge klanttevredenheid
Scherpe prijzen, hoge kwaliteit!

Vakantiehuis aanbiedingen

Bekijk ons aanbod vakantiehuisjes

Account aanmaken

Maak nu je gratis account aan

Deutsch Schützen

Gegevens vakantiewoning

Chalet NU
Contactgegevens
Locatie vakantiehuis
/value1}
Oostenrijk

Deutsch Schützen

Deutsch Schützen
/value1}/5
Boek nu vanaf: 620.00
Deutsch Schützen in het kort…
Deze `Kellerstockl`, gebouwd in 1950, zal tegen 2020 volledig zijn gerenoveerd. De oorspronkelijke buitengevel blijft behouden, de woonkamer is modern en uiterst comfortabel uitgerust. Er is een gezellige, volledig glazen veranda, ideaal om te

Faciliteiten

Wifi
Huisdieren
/value1}
Wasmachine
Televisie
Zwembad
/value1}
Sauna
Speeltuin
Sterren
/value1}/5
Slaapkamers
Magnetron

Locatie: Deutsch Schützen

Uitgebreide informatie: Deutsch Schützen

Deze `Kellerstockl`, gebouwd in 1950, zal tegen 2020 volledig zijn gerenoveerd. De oorspronkelijke buitengevel blijft behouden, de woonkamer is modern en uiterst comfortabel uitgerust. Er is een gezellige, volledig glazen veranda, ideaal om te genieten van een glas wijn bij zonsondergang op koelere dagen. Dit prachtige huis is omgeven door wijngaarden en weiden. Talrijke wandel- en fietspaden nodigen uit voor een uitstapje in de natuur. Plezier in het koele water vindt je in de Natur Badeparadies Burg, op slechts een paar minuten rijden met de auto, of trakteer jezelf op een wellnessdag in de thermale spa Stegersbach. Als je een vakantie met meerdere vrienden plant, zijn de Kellerstöckl AT-15248 en AT-15528, die zich in de directe omgeving bevinden, ideaal. Geniet van de Zuid-Burgenlandse keuken in de omliggende tavernes of neem deel aan een wijnproeverij met de huiseigenaar (op afspraak).
Op de boerderij kan wijn worden gekocht, prijzen tussen € 6 en € 15.
Beveiliging, videobewaking, maakt deel uit van de uitrusting van de Kellerstöckl, maar wordt gedeactiveerd wanneer de gasten aanwezig zijn.