Groot aanbod vakantiehuisjes
Hoge klanttevredenheid
Scherpe prijzen, hoge kwaliteit!

Vakantiehuis aanbiedingen

Bekijk ons aanbod vakantiehuisjes

Account aanmaken

Maak nu je gratis account aan

Gerersdorf

Gegevens vakantiewoning

Chalet NU
Contactgegevens
Locatie vakantiehuis
/value1}
Oostenrijk

Gerersdorf

Gerersdorf
/value1}/5
Boek nu vanaf: 854.00
Gerersdorf in het kort…
In het prachtige landschap van het prachtige zuidelijke Burgenland in het dorpje Gerersdorf staat dit prachtige vakantiehuis. Het ruime vakantiehuis, dat plaats biedt aan maximaal tien personen en twee huisdieren, nodigt uit om te

Faciliteiten

Wifi
Huisdieren
/value1}
Wasmachine
Televisie
Zwembad
/value1}
Sauna
Speeltuin
Sterren
/value1}/5
Slaapkamers
Magnetron

Locatie: Gerersdorf

Uitgebreide informatie: Gerersdorf

In het prachtige landschap van het prachtige zuidelijke Burgenland in het dorpje Gerersdorf staat dit prachtige vakantiehuis. Het ruime vakantiehuis, dat plaats biedt aan maximaal tien personen en twee huisdieren, nodigt uit om te ontspannen in de grote, ruime tuin. Geniet van gezellige uurtjes met de familie in het eigen wijnprieel van het hotel, welke jullie meteen bescherming biedt tegen de zonnestralen. Wat is er romantischer dan hier samen te zitten? De inrichting van het vakantiehuis laat zich het beste omschrijven met de woorden modern en rustiek. Het huis heeft vier slaapkamers en twee badkamers, een gezellige woonkamer en een aparte, goed ingerichte keuken met eethoek. Beddengoed en handdoeken worden ter plaatse verstrekt. In dit vakantiehuis kan je echt genieten van de vakantie en de stress van alledag vergeten.
Er worden ook vrijetijdsactiviteiten aangeboden. In de buurt van het vakantiehuis zijn diverse thermale baden, meren en buitenzwembaden. Je zult je hier niet snel vervelen. Een dagje naar Güssing, zo’n zes kilometer verderop, is zeker de moeite waard. Of wat dacht je van een stevig diner in een plaatselijke taverne en een proeverij van de regionale Uhudler-wijn?