Groot aanbod vakantiehuisjes
Hoge klanttevredenheid
Scherpe prijzen, hoge kwaliteit!

Vakantiehuis aanbiedingen

Bekijk ons aanbod vakantiehuisjes

Account aanmaken

Maak nu je gratis account aan

Neumarkt

Gegevens vakantiewoning

Chalet NU
Contactgegevens
Locatie vakantiehuis
/value1}
Oostenrijk

Neumarkt

Neumarkt
/value1}/5
Boek nu vanaf: 669.00
Neumarkt in het kort…
Een bijzonder juweeltje is dit vakantiehuis in Neumarkt in Stiermarken. De uitnodigende wintertuin op de begane grond, die veel licht en een vriendelijke sfeer biedt, valt meteen op. De bakstenen tegelkachel geeft warmte en

Faciliteiten

Wifi
Huisdieren
/value1}
Wasmachine
Televisie
Zwembad
/value1}
Sauna
Speeltuin
Sterren
/value1}/5
Slaapkamers
Magnetron

Locatie: Neumarkt

Uitgebreide informatie: Neumarkt

Een bijzonder juweeltje is dit vakantiehuis in Neumarkt in Stiermarken. De uitnodigende wintertuin op de begane grond, die veel licht en een vriendelijke sfeer biedt, valt meteen op. De bakstenen tegelkachel geeft warmte en comfort, zelfs op koelere dagen. De serre aan de veranda biedt ruimte om te zonnebaden en te ontspannen. De twee slaapkamers op de eerste verdieping bieden plaats aan maximaal 6 personen. Reist u met uw huisdier? Dit is geen probleem, u kunt maximaal 2 honden meenemen zonder voorafgaand verzoek. In de omheinde tuin kunnen deze zich naar hartelust uitleven. Schrik niet van je huisgenoot: de uil Nala woont in een tuin in de tuin en kijkt altijd uit naar bezoekers.
Op slechts 4 km van uw vakantiehuis ligt een kleine visvijver van de huiseigenaar. Na voorafgaande toestemming kunt u hier uw geluk beproeven. Peter heil! Het nabijgelegen natuurpark Zirbitzkogel-Grebenzen is een echte eldorado voor wandelaars. Pak je rugzak in en start een tour op een van de omliggende bergweiden. Koel af na deze inspanning in het zwemmeer Mühlner.